PostHeaderIcon Filozófiánk

A nyomtatás igen sokrétű tevékenység. A szakértelem mellett szépérzéket és kreativitást is követel művelőjétől. Talán a legszebb benne mégis az, hogy az elkészült anyagok igen sok ember kezébe és szeme elé kerülnek. Így nemcsak a megrendelő, de mindazok élvezhetik egy-egy elkészült nyomtatvány hasznát és szépségét, akik találkoznak vele.

A Konturs Nyomda legfőbb célja, hogy az általa készített minden nyomtatott anyag – legyen az könyv vagy plakát, szórólap vagy prospektus, névjegy vagy levélpapír – valóban örömet okozzon mindazoknak, akik találkoznak vele.

Éppen ezért mi megrendelőink számára mindig a legjobb minőségű munkát végezzük. Ez a megfelelő papír és alapanyag, a megfelelő technológia legkorszerűbb gépek kiválasztása mellett munkatársaink kiemelkedő szaktudását is jelenti.

Az igényes és esztétikus nyomdai anyagok elkészítése mellett ugyanolyan fontos számunkra, hogy megrendelőink az egész munkafolyamat során biztonságban és jól érezzék magukat. Így munkánk sikerét az elkészült anyagok esztétikuma mellett a hosszú távú és megbízható partnerkapcsolatok jelentik.

A gyors és pontos szolgáltatás, nyomdánk barátságos és korszerű környezete, munkatársaink szaktudása és odafigyelése, mind azt garantálják, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a közös munka során, s hogy tudják, nálunk ötleteik és gondolataik megvalósításra találnak.