PostHeaderIcon Bemutatkozás

A Konturs Nyomda 1991-ben alakult családi vállalkozásként. Gyöngyösi székhelyű nyomdánkat ma már a folyamatos technológiafejlesztések eredményeként a régió egyik legkorszerűbb nyomdájaként tartják számon. A kispéldányszámú, egyedi technológiát igénylő katalógusoktól a nagypéldányszámú fekete-fehér nyomtatványokig a legnagyobb gondossággal végezzük munkánkat a tervezéstõl az elõkészítésen át a nyomtatásig.

A Konturs Nyomda elsõsorban a helyi ügyfelek kiszolgálására épül. Igen fontos számunkra, hogy a gyöngyösi régió vállalkozásai számára helyben tudunk komoly, magas színvonalú nyomdai szolgáltatást nyújtani. Nyomdánk barátságos és korszerű környezetében munkatársaink mindig szívesen segítik partnereinket tanácsokkal és ötletekkel.

A Konturs Nyomda azonban nemcsak a Gyöngyös körzetében, de az egész országban, s különösen Budapesten és környékén is ismertté vált az elmúlt évek során. Így az ország számos pontjáról érkeznek hozzánk folyamatosan megrendelések. Távolabbi partnereink szívesen veszik igénybe internetes szolgáltatásainkat. Így az árajánlatkéréstõl az utolsó korrektúráig folyamatos napi kapcsolatot tudunk tartani belföldi és külföldi megrendelőinkkel egyaránt.

A cég vezetõje Újhelyi Ferenc, aki a Nyomda szakmai irányítását látja, társa, Újhelyi Hedvig, a cég stratégiai vezetõje. Kettőjük együttműködésének köszönhetõ, hogy az egykori áruházi névjegykártya- és bélyegzõkészítõ boltból mára egy Gyöngyös legkorszerűbb nyomdája vált, s a Konturs név nemcsak Gyöngyös, de Budapesten és az ország egyre több pontján hangzik ismerõsen.